Matematik

begrebet væksthastighed

27. maj 2009 af Christina Lodberg (Slettet)

Jeg har et spørgsmål som jeg øsker svar på:

Redegør for begrebet væksthastighed


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2009 af mathon

y = f(t)

v = dy/dt

eks.
y = f(t) = b*at

v = dy/dt = b*ln(a)*at = ln(a)*(b*at) = ln(a)*y


Skriv et svar til: begrebet væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.