Matematik

vektorer

02. juni 2009 af christian-jakobsen (Slettet)

hej jeg har et problem med at finde kordinaterne til viklenspidserne b & c

og der opgives et vinkelret kordinat system er punktet a(8;5) og vektorer V (hat) 2/4

vektor ab = v

bc =v+2*v(hat) 

vinkel a = vinkel c til 90 grader

vi vil meget gerne have hjælp til at finde vinkel spidser b & c


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juni 2009 af mathon

se
et tolkningsforsøg
http://peecee.dk/upload/view/173276


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.