Matematik

Kom med dit bud .. Skriftlig mat A 2009 HTX

03. juni 2009 af ganjabank (Slettet)

Nogle som har lyst til at dele deres bud på besvarelserne til mat A skriftlig eksamen 2009 HTX ?


Svar #1
03. juni 2009 af ganjabank (Slettet)

Jeg kan da starte med at komme med mit eget bud:

Opgave 1

a) 17,5

b) 101,3 grader

c) A1(4 ; 0 ; 4)
    B1(3 ; 5 ; 3,5)
    C1(0 ; 5 ; 4)
    D1(0 ; 0 ; 4)

d) –x - 6z + 24 = 0

Opgave 2

a) 26,625^2 = (x + 0,626)^2 + (y + 5,626)^2

b) 2,556 * 10^4

c) 8,719

d) 2,833 * 10^3

Opgave 3

a) Stigende i intervallet [-4 ; -2[
    Aftagende i intervallet ]-2 ; 2,5[
    Stigende i intervallet ]2,5 ; uendelig[

b) 10,718

Opgave 4

a) 0,176

b) funktionen skærer y-aksen i y =5
    funktionen skærer punktet 9 ; 3,5
    funktionens tangent en hældning på 0,176 i x = 0.

c) 5,204

d) f(x) = (-0,038x^2 + 0,176x + 5) – (-0,16667x + 5)      xe[0 ; 9]

e) 0,773

Opgave 5

a) Kan ikke indsætte grafen

b) 4,24 ; 0

c) 2,828 ; 4

d) v(t) prik r(t) = 0, løs t . Fik ingen t-værdi.

Opgave 6

a) 647,85
b) 1,004 * 10^4
c) 15,497


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2010 af måås (Slettet)

tænkte på om du ikke havde selve afleveringen, for er lidt i tvivl om nogle af mellemregningerne.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2010 af mortenbuhl (Slettet)

 Hvordan har du regnet opgave 2


Skriv et svar til: Kom med dit bud .. Skriftlig mat A 2009 HTX

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.