Matematik
Bevis for logaritmisk koordinatsystem
07. december 2004 af
Veeand (Slettet)
Jeg kopierer lige beviset:
y= b*ax log
log y = log (b*ax)
log y = log(b) + log (ax)
log y = log(b) + x * log(a)
log y = a * x + b
Har jeg ret i, at der i næstsidste led, kun sker at logaritmerne går ud med hinanden på højre side?
Mange tak
y= b*ax log
log y = log (b*ax)
log y = log(b) + log (ax)
log y = log(b) + x * log(a)
log y = a * x + b
Har jeg ret i, at der i næstsidste led, kun sker at logaritmerne går ud med hinanden på højre side?
Mange tak
Skriv et svar til: Bevis for logaritmisk koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
