Matematik

Ligning og graf for eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst

06. juni 2009 af linelll (Slettet)

 Jeg skal forklare følgende:
Ligning og graf for eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst

Først og fremmest; Hvad er forskellen på eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst??
Hvordan skal jeg forklare det til mundt. eksamen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2009 af peter lind

Eksponentielfunktion  y=a*ekx,

For eksponentiel vækst er k>0


Svar #2
06. juni 2009 af linelll (Slettet)

 hvad vil det sige?
Fortstår ikke helt hvad bogstaverne står for..


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2009 af mathon

du skriver
måske

y = b*ax = b*eln(a)x = b*kx        med k = ln(a)    a,b>0


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2009 af mathon

b*kx  →  b*ekx


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. juni 2009 af peter lind

a og k er parametre, der bestemmer den præcise eksponentialfunktion. x er den ufahængige variabel, y er den afhængige variabel.


Skriv et svar til: Ligning og graf for eksponentialfunktioner og eksponentiel vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.