Fysik

Spænding

07. juni 2009 af birisi (Slettet)

kan man sige at spædingsforskel er det samme som spændingsfald ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af mathon

benyttes ofte i flæng

spædingsforskellen UAB mellem punkterne A og B i et kredsløb
er
den elektrisk potentielle energiforskel pr. ladning
og måles i
J/(As) = Ws/(As) = W/A = (V*A)/A = V
 


Svar #2
07. juni 2009 af birisi (Slettet)

hvad mener du


Skriv et svar til: Spænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.