Kemi

Arrheniusligningen

07. juni 2009 af NordjyskPige (Slettet)

 Jeg skal benytte følgende ligning: k=k0*exp(-Ea/RT)

Mit spørgsmål går nu på hvad "exp" er? Og hvordan benytter jeg det på min lommeregner? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af mathon

k = ko*exp(-Ea/RT) = ko*e-Ea/RT


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2009 af badooo (Slettet)

exp(x) er det, vi på dansk kalder e^x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2009 af mathon

exp(x) var mere anvendt, da det endnu var typografisk vanskeligt at skifte linje

exp(ax) = eax

exp(onential function)


Skriv et svar til: Arrheniusligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.