Kemi

Lommeregner.

07. juni 2009 af seriøs (Slettet)

Jeg skal gange stofmængden af nogle stoffer med advorgardos konstant (6,02 * 10^(23)). Jeg kan ikke lige finde min gode lommeregner, så jeg håber i gider gøre det for mig :o)

8,218 mol · (6,02 · 10^(23)) =

0,0155659 mol · (6,02 · 10^(23)) =
 

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2009 af dk_anonym (Slettet)

8,218 mol · (6,02 · 10^(23)) = 4,947236*10^24

 0,0155659 mol · (6,02 · 10^(23)) =9,3706718*10^21

Du har også en lommeregner på din computer, som du kan bruge. Under tilbehør..


Svar #2
07. juni 2009 af seriøs (Slettet)

tak for det :)


Skriv et svar til: Lommeregner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.