Matematik

Opgave 2 HTX B

09. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

Hej jeg ville høre om der er nogen som kan hjælpe med opgave 2?

Jeg har også sat den elmaste på som jeg kender fra opgave 1, som har forskriften

f(x)=0,0035265x^2 − 0,176327x + 13, så jeg har nået at gå ud fra. Parabelbuen går fra 0 til 50.

Jeg har placeret 4 elmester 

en i x=100

en i x=140

en i x= 200

og en i x=250

Så ville jeg høre om der er nogen som kan hjælpe mig med at finde de tilhørende forskrifter for parabelbuerne?

Vedhæftet fil: Opgave_2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Har du ikke umiddelbart det problem, at hvis elmasterne er lige høje, så rager de ikke lige højt op på y-aksen, og så ved du ikke længere, om kablerne beskriver en parabel.


Svar #2
09. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

hvordan vil du så sætte dem?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2009 af Rasmus_Hedegaard (Slettet)

Du kan sætte dem samme sted, men med varierende højder, sådan at de alle rager lige højt op.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2009 af Kwarzon (Slettet)

Jeg sidder også med opgave 2) Jeg har også forsøgt mig med ovenstående, men uden held :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. juni 2009 af dthomasn (Slettet)

samme problem :/ hmmm


Skriv et svar til: Opgave 2 HTX B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.