Fysik

Elektrisk energi

10. juni 2009 af helloworld382 (Slettet)

Er der nogen der kan hvad elektrisk energi er/hvordan det fungerer?

Jeg har googlet og læst i min fysik bog, men jeg kan simpelthen ikke finde en ordentlig defination som jeg kan forstå :(

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2009 af mathon

Eel = q*U = I*t*U = U*I*t      (skrives ofte med faktorerne i sidsnævnte rækkefølge) 


Svar #2
10. juni 2009 af helloworld382 (Slettet)

Tak, men jeg mente nu mere med ord og lange sætninger :)

Noget med at det er ved elektriske ladninger i elektriske felter ?


Skriv et svar til: Elektrisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.