Matematik

Differentialregning. Bevis: (f+g)' = f' + g'

11. juni 2009 af crew (Slettet)

 Hej ppl.

jeg skal altså bevise dette her sværere bevis: (f+g)' = f' + g'

Kan én, give mig beviset med en super forklaring. ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. juni 2009 af Dynin (Slettet)

#0 se mit svar i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=699966


Svar #2
11. juni 2009 af crew (Slettet)

Jamen kan du ikke forklare mig mellemregningerne?


Skriv et svar til: Differentialregning. Bevis: (f+g)' = f' + g'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.