Matematik

Ligning

11. juni 2009 af Sandra T (Slettet)

Hej alle

Har brug for hjælp til en ligning, den lyder: b·x^a=c

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2009 af ibibib (Slettet)

Hvis du skal isolere c er den nem:)

Hvis du skal isolere x skal du gøre:

b·xa = c

xa= c/b

x = a√(c/b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2009 af DuksePiigen (Slettet)

Hvad er det du vil isolere?

Hvis det er x, så bliver x lig med følgende såfrem (c/b) er større end 0

x=(c/b)^(1/a)

eller x = a√(c/b) som ibibib skriver (:


Svar #3
11. juni 2009 af Sandra T (Slettet)

okay tak :) Ja, det er x jeg skal isolere, glemte lige at skrive det.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.