Matematik

Hvad betyder udtrykket?

13. juni 2009 af Booklover (Slettet)

Hej.

Under lineære funktioner står der:

Dm (f) = R

Vm (f) = R for a ≠0,

og

Vm (f) = {b} for a = 0

Hvad betyder alle disse tegn oversat til et letforståeligt sprog (og ja, - jeg har kigget i min bogs gloseliste!)

Smil Marie.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2009 af mathon

Dm (f) = R                                definitionsmængden for f er de reelle tal

Vm (f) = R for a ≠0,                    værdimængden for f er de reelle tal når a e forskellig fra 0

og

Vm (f) = {b} for a = 0                 værdimængden for f er lig med b for a = 0


Svar #2
13. juni 2009 af Booklover (Slettet)

Ah! Det giver faktisk mening! Tusind tak!


Skriv et svar til: Hvad betyder udtrykket?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.