Almen studieforberedelse (AT)

HASTER PLS METODER (SAMF - RELIGION)

15. juni 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

 Hej allesammen, jeg skal op til AT årsprøve imorgen (2.g)

Mit synopsis handler om intergration (Muslimer i DK) Jeg har fagene religion og Samfundsfag.. Jeg ved ikke hvilke metoder jeg skal ind på.. P.S hvordan foregår A.T eksamen.. Skal jeg gå ind og snakke mest om metoder eller? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2009 af jenskarlo (Slettet)

Jeg har de samme fag og lidt samme emne, men er selv meget i tvivl vedrørende hvilke metoder jeg har anvendt. I religiondelen har jeg bl.a. læst og anvendt citater fra Koranen til at udlede og forstå generelle ting i samfundet. Her er det vel det hermeneutiske spiral jeg anvender?

Jeg er mere i tvivl om metoden i samfundsfag. Jeg har hverken brugt kvalitativ eller kvantitav metode, men hvilke kan man så bruge?

Mht indholdet af eksamen tror jeg det er meget forskelligt fra lærer til lærer hvor meget de vægter hhv fagligt indhold og metoder. Men de spørger vel ind til det de gerne vil vide mere om i diskussionen hvadenten det er indholdet eller metodespørgsmål :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2009 af Peterk123 (Slettet)

I samfundsfag har du højest sandsynligt brugt den induktive metode, hvor du fra en erfaring opstiller en hypotese, fra denne hypotese laver systematiserede iagttagelser af verden (det kan være kvantitative eller kvalitative undersøgelser), ud fra dette laver generaliseringer, og til sidst kan du lave en teori om, hvordan de samfundsmæssige forhold hænger sammen


Skriv et svar til: HASTER PLS METODER (SAMF - RELIGION)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.