Matematik

Hurtig grundrelationen for cosinus og sinus

15. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

Bevis af grundrelationen for cosinus og sinus: cos2 v + sin2 v = 1'

Tak....


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Kig på enhedscirklen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2009 af mathon

enhedscirklens ligning
x2 + y2  = 1

x = ?
y = ?


Svar #3
15. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

Det er gjort, og jeg forstår det altså ikke rigtigt :s


Svar #4
15. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

#2 ... er det blot grundrelationen for cos og sin?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2009 af mathon

se


Svar #6
15. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

Det blev jeg desværre, slet slet ikke mere klogere af...


Skriv et svar til: Hurtig grundrelationen for cosinus og sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.