Matematik

omskriv dette:

16. juni 2009 af timstar00 (Slettet)

f(x) = (5x+3) / (2x-4)

omskriv dette til f(x) = q   +  p/(2x-4)

bestem p og q

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2009 af mathon

f(x) = 2 + (x+11)/(2x-4) ,    x≠2


Svar #2
16. juni 2009 af timstar00 (Slettet)

hvordan gør du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2009 af mathon

(5x+3) = ((4x-8)+(x+11)) = (2(2x-4)+(x+11))

(5x+3) / (2x-4) = (2(2x-4)+(x+11)) / (2x-4) = 2 + (x+11))/(2x-4)


Skriv et svar til: omskriv dette:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.