Matematik

differentiering simpel

18. juni 2009 af martin88a (Slettet)

jeg er svært ved at forstå hvorfor Y = 50/X + 10 er lig med Y'= -50/X^2

forstår ikke hvorfro det er sådan.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af mathon

g(x) = (k/x) = k*x-1

g'(x) = k*(-1)*x-1-1 = -kx-2 = -k*(1/x2) = -k/x2


Skriv et svar til: differentiering simpel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.