Matematik

Sammenhænge = funktioner?

18. juni 2009 af snuller-puller (Slettet)

Hvad er forskellen på sammenhænge og funktioner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af Tamara- (Slettet)

funktioner er sammenhænge, men sammenhænge er ikke nødvendigvis funktioner.

(er ikke sikker,..)


Svar #2
18. juni 2009 af snuller-puller (Slettet)

Det giver i hvert fald mening i mit hoved, så jeg antager, du har ret :-).


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2009 af mathon

en matematisk funktion
er en række ordnede (x,y), for hvilke der gælder en forskrift = sammenhæng mellem x og y

funktionen
f(x) = y
er
{(x,y)∈RxR|y = f(x)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2009 af Tamara- (Slettet)

øh.. yesyes xD


Skriv et svar til: Sammenhænge = funktioner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.