Matematik

B niveau eksaemn

02. juli 2009 af Rixer (Slettet)

Hej..
Jeg skal tage Mat B og jeg ved ikke hvor svært det er.. Jeg har fået af vide af en ven det er rigtig svært, han bekræfter hermed jeg ikke har en chance for at klare det... Jeg har adskillige gange sagt at jeg kan og jeg vil gerne lære det.. Jeg har endda lånt en Mat B bog for at finde ud af det og ja jeg kom til denne konstatering at jeg ikke kan finde ud af det..

En der kan hjælpe mig med at blive god til det..

 Hvad skal jeg kunne??

mvh

Rixer


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juli 2009 af Duffy

Der er jo svært at svare på for dig. Nogle synes det er svært og andre at det er let. MEN med interesse for det og megen øvelse kan det godt lykkes at få et godt resultat...

Du skal altså have evnerne og viljen - og ikke mindst en god portion interesse.


Svar #2
02. juli 2009 af Rixer (Slettet)

ok tusind tak Duffy men interessen svigter desværre :S hvad kan jeg gøre?? Jeg har bogen her og jeg forstår ikke så meget af første afsnit


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. juli 2009 af M@ds (Slettet)

Mat B indeholder både C og B stof. Hvis du evner C-niveau og har lyst til at lære, så hop på. Men tal med en studievejleder på skolen om det.


Svar #4
02. juli 2009 af Rixer (Slettet)

ja og jeg har også en bog lige her foran mig lige nu.. Jeg vil gerne bestå faget med glans.. Jeg vil gerne ind på AUU det kan jeg gøre på baggrund af mat B og eng B - det er faktisk kun de 2 fag jeg mangler, så kan jeg søge ind på Kvote 1.


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. juli 2009 af ibibib (Slettet)

Meld dig til et turbo GSK-hold som starter den 13/7 og varer i 5 uger.


Svar #6
02. juli 2009 af Rixer (Slettet)

Det kan jeg ikke, det bliver for hårdt...


Brugbart svar (1)

Svar #7
03. juli 2009 af ibibib (Slettet)

Meld dig til et VUC-hold som starter i august og varer et år. Hvis du har svært ved, skal du ikke læse i bogen før kurset starter.


Brugbart svar (1)

Svar #8
03. juli 2009 af Daniel TA (Slettet)

Bare spring ud i det. Det er lettere at forstå når din lærer forklare dig det.


Svar #9
03. juli 2009 af Rixer (Slettet)

Jeg har fået det forklaret af nogen som er gode til matematik hvad man skal gøre, og derefter så jeg selv hvor nemt det var.. men der kommer mere..

#7 hvis man føler at man kan og viser det så er det ikke noget problem, jeg fik det forklaret en gang og jeg forstod det..

#8 ja, det har du ret i.

Man skal vel vise at man KAN det til eksamen også er det overstået..


Brugbart svar (3)

Svar #10
03. juli 2009 af Anna79 (Slettet)

Vil du det eller vil du det ikke?
Det er måske lidt hårdt, men hvis du vil, så er jeg sikker på, at du nok skal komme igennem det – alle kan lære det, hvis de vil!
Jeg "lider" selv af mat. angst og så snart jeg ser et regnestykke går jeg kold. Eller rettere sagt, sådan har det været. Jeg har altid troet, at jeg manglede den matematiske hjernehalvdel, men har fundet ud af, at hvis jeg bare tager mig god tid til det og ikke lader mig afskrække så snart jeg ser tal, så går det faktisk ganske ok. Men jeg skal have tid og ro til at kigge på det.
Tror ikke der er så meget andet at gøre, end at komme i gang med det og læse på det, finde en god ven/familie eller lign. der kan hjælpe dig og forklare det så du kan forstå det, hvis ikke du får en lære der passer dig. Men se at ta' det. Jeg tror kun at du vil fortryde det i fremtiden, hvis ikke du tager det nu.
Jeg sidder nu og er 30 og vil gerne læse videre, da jeg ikke er tilfreds med min nuværende uddannelse - Markedsføringsøkonom. Mange videregående udd. kræver mat. på B niveau, og da jeg ikke bestod mat. eksamen på HHX skal jeg nu bruge tid på det. Det betyder, at hvis jeg ikke består eksamen, så står jeg uden job og uden studie! For mig er det nemmest, at tage det intensivt 1 mdr. så jeg kan tænke udelukkende på mat. og komme ordentlig ind i det og så selvfølgelig for at få det hurtigt overstået. Synes det er alt for opslidende, hvis jeg skal have det i 1 år, og så mister jeg interessen for det. For at forberede mig til det GSK holde jeg har meldt mig til, har jeg købt en mat. bog der hedder: Matematk for adgangskursus B-niveau 1 og 2 (2 bøger) af Nils Victor-Jensen samt Matematik 112 (formelsamling). Den sidste bog har jeg endnu ikke læst så meget i, men den anden (1 del) synes jeg er rigtig god og pædagogisk i det meste af den.
Jeg kan kun anbefale dig, at se at komme i gang med det – spring ud i det – men med den indstilling at du kan lære det lige så godt som alle andre! Hvis du siger til dig selv at du ikke kan, så er det helt sikkert at du ikke vil lære det og ikke engang vil give det et ordentligt forsøg.

Held og lykke med det – jeg håber du vil tage mat. på B niveau, da det vil åbne en del døre for dig mht. videre udd.
 


Svar #11
03. juli 2009 af Rixer (Slettet)

Anna79 sikke en historie og tusind tak for råd.. Jo, jeg har bestemt besluttet mig for at tage det og jeg ved hvis jeg kan det her så består jeg også for det er meningen med eksamen at man skal vise hvad man har lært.. Hvis jeg kan det så er det kun positivt..


Skriv et svar til: B niveau eksaemn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.