Fysik

Huskeregler til Fysik

21. juli 2009 af Jean

Idealgasligningen
"Politi vinder når røver taber" - pV=nRT

Elektromagnetisme
http://www.emu.dk/elever7-10/fag/fys/emner/fysikemner/elektromagnetisme/regler/index.html

Idealgasligningen
"Ni røde tuborg = poste vand" - nRT=pV

Har du nogle gode huskeregler? Tilføj dem herunder.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. august 2009 af SejeAnne (Slettet)

Jeg har en anden til idealgasligningen:

Palle vælter ni røde tuborg - pV=nRT

(-:


Skriv et svar til: Huskeregler til Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.