Kemi

Huskeregler til Kemi

21. juli 2009 af Jean

Om syrer
Syre i vand kan lige gå an.

Vand i syre er ikke til at styre.

Om stofmængder

Vc = numse (V*c = n)

Om Idealgasloven


ni røde tuborg = poste vand (n*R*T=p*V)

eller

ni røde tuborg = polsk vodka (n*R*T=p*V)

Har du nogle gode huskeregler? Tilføj dem herunder.


Skriv et svar til: Huskeregler til Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.