Kemi
kemi
17. december 2004 af
Melanie (Slettet)
Hvordan skal jeg færdiggøre følgende reaktionsskemaer??? er navngivningen i a) ik; 2penten ? eller er det3? skal man starte fra den korte side, når man skal navngive?
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanterne og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype,der er tale om.
a) CH3-CH2-CH=CH-CH3 + H2O ->
b) CH3-CH=CH2 + HCl ->
c) CH3-CH2-CHBr-CH3 -> CH3-CH2-CH=CH2
Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanterne og produkter. Angiv endvidere i hvert tilfælde, hvilken reaktionstype,der er tale om.
a) CH3-CH2-CH=CH-CH3 + H2O ->
b) CH3-CH=CH2 + HCl ->
c) CH3-CH2-CHBr-CH3 -> CH3-CH2-CH=CH2
Skriv et svar til: kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
