Matematik

a) En variabel y er omvendt proportional med kvadratet på variablen x.

20. august 2009 af Kilic_boy (Slettet) - Niveau: A-niveau

 En variabel y er omvendt proportional med kvadratet på variablen x.
Hvilken udtryk er korrekt ?

Bestem konstanten k, når det oplyses, at værdien x=3 svarer til y=3!
 

Hjælllp . er helt loost :(

Vedhæftet fil: Mat Aflevering.doc

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. august 2009 af ibibib (Slettet)

y = k / x2


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. august 2009 af MN-P (Slettet)

(x,y)=(3,3) indsættes i y=k/x²

3=k/3*3 ⇔ k=27

y=27/x²


Skriv et svar til: a) En variabel y er omvendt proportional med kvadratet på variablen x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.