Fysik

stedfunktion

23. august 2009 af andyj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa ..

Jeg sidder og laver fysikaflevering der skal afleveres i morgen så jeg har lidt travlt og håber virkelig der er nogen der kan hjælpe mig ..

Opgaven lyder:

Ved en test af en bil undersøgte man hvor godt den kan accelerere på en lige vandret vejstrækning. Man målte følgende sammenhørende værdier af tiden t og bilens fart v (her har jeg et skema med x og y værdier).

Spørgsmålet er her : Bestem, hvor lang tid det tager før bilens fart er 100 km/h ???

Er helt lost på hvordan jeg skal gøre ud over at jeg ved det har noget med stedfunktioner at gøre Såeee HÆLP !! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af peter lind

Brug lineær regression på dine data. Hvis acelerationen a er konstant er v=a*t


Svar #2
23. august 2009 af andyj (Slettet)

Accelerationen er ikke konstant (R2=0,96)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2009 af peter lind

Det skal du se bort fra. R2 viser godt nok noget om i hvor høj gra punkterne ligger på en linie; men R2 = 1 opnås i praksis aldrig på reelle data på grund af måleusikkerhed. R2=0,96 er faktisk et godt resultat.


Skriv et svar til: stedfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.