Matematik

HTX B1 S. 310 opg 22 B

24. august 2009 af Tuddi007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det er i den bog der hedder Mat B1 fra htx, men opgaven lyder sådan:
En kinesisk suppeskål har form som en pyramidestub, således at skålen står på den lille grundflade.
I den store grundflade er sidelængden a=14cm . I den lille grundflade er sidelængden b=5cm .
Skålens højde (dybde) h=4.5cm .

a) (den har jeg lavet) Beregn hvor meget suppe der kan være i skålen.
b) Ved hvilken højde, regnet fra bunden er skålen netop halvfyldt?

Det er b'eren jeg ikk ka finde ud af, håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2009 af DennisDeH (Slettet)

Jeg har lavet den opgave engang i 1.g, kan lige lægge den op hvis jeg kan finde den....


Svar #2
25. august 2009 af Tuddi007 (Slettet)

okay lyder godt


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2009 af DennisDeH (Slettet)

Her (sidste opgave i afleveringen ;) )

Vedhæftet fil:Rumgeometri.docx

Skriv et svar til: HTX B1 S. 310 opg 22 B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.