Kemi

kemi opg

25. august 2009 af klogeåge004 (Slettet)

Hej jeg har problmer med denne opgave

En elev får til opgave at bestemme kobberindholdet i mineralet malakit ved en spektrofotometrisk analyse. Først fremstilles i en målekolbe 250 mL 0,200 M CuSO^4 ved afvejning af CuSO^4 * 5H2O.
a)Beregn massen af , der skal afvejes.
 

håber i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2009 af mathon

start:

M(CuSO4) = 159,61 g/mol

M(CuSO4·5H2O) = 249,71 g/mol

n(CuSO4 (aq)) = (0,250 L)/(0,200 mol/L) = ............


Svar #2
26. august 2009 af klogeåge004 (Slettet)

jeg kan stadigvæk ikke få det til at passe?


Skriv et svar til: kemi opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.