Matematik

Integreret rigtig?

26. august 2009 af Quijote (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er denne funktion integreret korrekt?

f(x) = x3-4x 

F(x) =(1/4)*x4 -2*x2

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2009 af dnadan (Slettet)

Det tjekkes ved integrationprøven
F(x)=1/4*x^4-2x^2

Integrationsprøven siger at F'(x)=f(x) heraf:

F'(x)=1/4*4*x^3-2*2x=x^3-4x, dvs. det passer :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2009 af Isomorphician

F(x) = (1/4)x4 - 2x2 + k


Svar #3
26. august 2009 af Quijote (Slettet)

#1 Ahh okay :)

#2 Selfølgelig :)

Tak


Skriv et svar til: Integreret rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.