Matematik
Integralregning
Jeg har regnet forkert her et sted. Opgaven er uden hjælpemidler. Jeg får 4 når jeg bruger mathcad, men uden får jeg
-4 og det ved jeg er forkert. Nogen der kan se min fejl?
∫0-2(x3-4x) = [(1/4)x4-2x2]0-2 = (1/4*04-2*02)-(1/4*-24-2*-22) = -4 ???
Svar #1
26. august 2009 af mathon
-2∫0(x3-4x) = [(1/4)x4-2x2]0-2 = ((1/4)*04- 2*02) - ((1/4)*(-2)4-2*(-2)2) = 0 - ((1/4)*16 - 2*4) = 0 - 4 + 8 = 4
Svar #3
26. august 2009 af Quijote (Slettet)
Hej
#1 Jeg kan ikke se hvorfor det bliver +8 til sidst.
Svar #4
26. august 2009 af Jerslev (Slettet)
#3: Der er et minus foran parantesen, der går ind på de -2*4, så det bliver til --2*4 = +8.
Svar #6
26. august 2009 af Quijote (Slettet)
Okay :) Tak skal I ha'. Det kunne jeg ihvertfald bruge.
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
