Kemi

FeCO3

27. august 2009 af biqqu (Slettet)

hej, jeg skal skrive OT for disse:

1. FeCO3:

Fe: +II

CO3: -II

2. Fe3O4:

Fe3: 2*Fe3+ Fe2+

O4: -II

3. Fe2O3:

Fe2: Fe3+

O3: -II

4. FeO(OH):

FeO???


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af desert_eye (Slettet)

1.

Fe(II) = +II

C = + IV

O = -II

2.

2* Fe(III) = + III

Fe(II) = +II

O = -II

3.

Fe(III) = +III

O = -II

4.

Fe(III) = +III

O = -II

OH = -I


Skriv et svar til: FeCO3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.