Matematik

Bestemme f '(x)

27. august 2009 af Muja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) håber i kan hjælpe mig med denne lille opgave:

Funktionen f er givet ved:               f (x) = 3x * cos(2x) - 4x

Bestem f ' (x) og f ' (0).

Håber I kan hjælpe mig hurtigst muligt..


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget bud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2009 af mathon

f '(x) = 3*cos(2x) + 3x*(-sin(2x))*2 - 4

f '(x) = 3cos(2x) - 6x*sin(2x) - 4


Skriv et svar til: Bestemme f '(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.