Fysik
Spændingsforskel
19. december 2004 af
Misser (Slettet)
Pæren i en lommelygte lyser med effekten 4,2W, når der går strøm på 0,5A gennem den.
a) Hvad er da spændingsforskellen over pæren?
Håber der er nogle der vil hjælpe mig med denne opgave! På forhånd TAK
a) Hvad er da spændingsforskellen over pæren?
Håber der er nogle der vil hjælpe mig med denne opgave! På forhånd TAK
Svar #2
19. december 2004 af Misser (Slettet)
Ja det ved jeg godt..men jeg kan ikke finde ud af vad det er man skal gange...?
Svar #3
19. december 2004 af Mads123 (Slettet)
P/I=U
4.2/0.5=8.4
Det virker som om du mangler at lære at isolere?
4.2/0.5=8.4
Det virker som om du mangler at lære at isolere?
Svar #4
19. december 2004 af Epsilon (Slettet)
#2: P = U*I => U = P/I
Indsæt i SI-enheder og beregn U.
//Singularity
Indsæt i SI-enheder og beregn U.
//Singularity
Skriv et svar til: Spændingsforskel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
