Fysik

STRØM . Ser det korrekt ud?

28. august 2009 af jensensensstolll (Slettet)

Strømmen gennem en anden ledning er I= 0,45 A. Du skal beregne ladningen Q, der passer et tværsnit af ledningen på 4,5 minutter.

Mit bud:
 

Q=I * t
   = 0,45 * (60 sekunder * 4,5min) = 121,5 Ohm.

Q= 121,5 Ohm....

Ser den korrekt ud?


Svar #1
28. august 2009 af jensensensstolll (Slettet)

hjælp hjælp hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Nej, det ser ikke korrekt ud. Hvornår har Ohm været enheden for ladning?


Svar #3
28. august 2009 af jensensensstolll (Slettet)

nååhh enheden er C (culomb)


Skriv et svar til: STRØM . Ser det korrekt ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.