Kemi

Erstatningsresistanse..

29. august 2009 af 12345mille (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder:
 

I en bil er Startsmotoren og hver af de to forlygtepærer forbundet parallelt med akumulatoren. Akumulatorens elektromotoriske kraft er ξ = 12 V. Vi regner med at dens indre resistans er Ri = 0,02Ω.
Vi ved når forlygtepærerene lyser er resistansen for hver af de to pærer 2,4 Ω. Startsmotorens resistans er 0,06 Ω.

Du skal beregne erstatningsresistansen for startmotor og forlygtepærer.
 

Hvordan løser jeg denne opgave.. og Hvilke formel skal jeg bruge for at løse sådan en slags opgave. Tak !  


Svar #1
29. august 2009 af 12345mille (Slettet)

er det sådan: R = R1 + R2
                             =0,06 Ohm + 2,4 ohm = 2,46 Ohm

Er det rigtigt ????


Svar #2
29. august 2009 af 12345mille (Slettet)

Er der en der gider at svar på min opgave..


Skriv et svar til: Erstatningsresistanse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.