Matematik

Cirklens ligning

31. august 2009 af magnusfiction (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at bestemme ligningen for en cirkel med centrum i P(-109,413) og har radius 66. På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af Isomorphician

Generelt:

(x - cx)2 + (y - cy)2 = r2

Hvor:

cx = centrums førstekoordinat

cy = centrums andenkoordinat

r = radius


Skriv et svar til: Cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.