Matematik

beregn forskriften på en eksponentiel funktion

31. august 2009 af em91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder:

for en eksponentiel funktion f går gennem punkterne A(1,4) og B(8,8).

- Beregn forskriften for f

Hvordan skal jeg gøre dette ?? har uploadet et billede af grafen


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2009 af Isomorphician

To ligninger med to ubekendte:

(i): 4 = b*a1

(ii): 8 = b*a8

Divider (i) med (ii) og isoler a.


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2009 af mathon

y = yo*aΔx

2yo = yo*a7

2 = a7

a = 21/7 ........


Skriv et svar til: beregn forskriften på en eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.