Matematik

Procentregning

01. september 2009 af synkendeskude (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heyson, jeg har en opgave der lyder

Bestem, hvor mange procent indbyggertallet i alt voksede i Florida i perioden 1990-2000, og bestem indbygger tallet i Florida 2007, hvis det forudsættes, at væksten efter år 2000 fortsætter på samme måde som i perioden 1990-2000

I florida er der i år 2000, 15,98 mio indbyggere og den årlige vækstrate i perioden 1990-2000 er på 2,13%

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. september 2009 af mathon

 B1990 = 15,98*1,0213-10


Svar #2
01. september 2009 af synkendeskude (Slettet)

Aah, det er dén formel jeg skal bruge..

Men kan du sige mig, hvorfor den skal være i -10?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. september 2009 af mathon

1990-2000 er 10 år


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. september 2009 af Yow! (Slettet)

fra 1990 til 2000.....er der 10 år...


Svar #5
01. september 2009 af synkendeskude (Slettet)

ja men i der står i minus 10. Er det bare en fejl eller hvorfor det?


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. september 2009 af mathon

B2000 = B1990*1,021310

B1990 = B2000/1,021310 = B2000*(1/1,021310) = B2000*1,0213-10


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.