Matematik

ligning

02. september 2009 af Gliop (Slettet)

Bestem de tal b, for hvilke ligningen

3x2 + bx + 3 = 0

Formlen, som jeg skal bruge er:

d=b2- 4ac

Hvordan finder jeg b??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af MN-P (Slettet)

Du mangler noget i teksten

For hvilke ligningen hvad?

brug ax2+bx+c=0

 til at finde a, b og c


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.