Matematik

Vektorer

02. september 2009 af elissa92

Håber jeg kan få hjælp. Har uploadet filen :)

Vedhæftet fil: Vektorer.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af MN-P (Slettet)

Hvis du lægger det ind i et koordinatsysten med enhed 1N fås

F1=(100,0)

F2=(0,200)

F3=(350*cos(-115),350*sin(-115))=(350*(-cos65),350*(-sin65))

FR=F1+F2+F3


Svar #2
02. september 2009 af elissa92

hvor har du fået 65 grader fra?


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.