Matematik

-4^2 giver det -16 eller 16?

04. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af Isomorphician

Det kommer an på om der menes:

(-4)2 eller -(42)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2009 af MN-P (Slettet)

Hvis der ikke er parentes - 4² =- 4*4=  -16

Er der parentes (-4)²=(-4)*(-4)=+16


Skriv et svar til: -4^2 giver det -16 eller 16?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.