Matematik

0 = - 4 sin ( t ) - 3 sin ( t * 1.2 )

21. december 2004 af Copy_Cat (Slettet)
Hjælp - jeg kan ikke finde ud af det!! :,-(

0 = - 4 sin ( t ) - 3 sin ( t * 1.2 )

t = ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2004 af Mattias (Slettet)

måske div med cos?
tan x =sinx/cosx

Svar #2
21. december 2004 af Copy_Cat (Slettet)

hvad er sin(t*1.2)/cos(t) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2004 af Duc_de_monde (Slettet)

Prøv grafregneren, plot funktionen ind, samt en funktion 0, skæringspunkt finder du vha. intersect mode. Og så har du t værdien.

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2004 af Mattias (Slettet)

Er det med hjælpemidler??? det ku' du da bare have sagt :D

Skriv et svar til: 0 = - 4 sin ( t ) - 3 sin ( t * 1.2 )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.