Matematik

hældning

06. september 2009 af G-Money bank (Slettet)

hej

hvordan laver jeg hældning til grader?

f(x)=2sin (x)+1
f’(x)=2*cos(2,91)
= -1,95

f(x)=½x
f’(x)=½*2,91
= 1,455
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af mathon

x/π*180°


Svar #2
06. september 2009 af G-Money bank (Slettet)

 jeg får samme resultat 1.455/π*180° = 1.455


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2009 af mathon

nu tror jeg ved, hvad du mener

f ' (x) = -1,95 = tan(V)

lommeregnerens vinkelmål sættes til DEDREE:

v = tan-1(-1,15)


Svar #4
06. september 2009 af G-Money bank (Slettet)

min lommeregner er sat til degree men den giver stadigvæk samme resultater som radianer?

hvor meget skal resultaterne give ? -62.85 og 55.41 ??? for de ser forkerte ud..


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2009 af MN-P (Slettet)

f(x)=½x

f'(x)=1/2

tan(v)=1/2


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2009 af mathon

rettelse

v = tan-1(-1,95) = -62,8°


Skriv et svar til: hældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.