Matematik

Bestemme tallet k for grafen f(x)=sinx +1

07. september 2009 af Camilla'mulle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal have regnet en opgave, som jeg ikke helt kan komme igang med.

Den lyder således:

På figuren ses grafen for f(x)=sinx +1, og to områder er markeret. Bestem tallet k med 4 decimaler, så de to arealer er lige store.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2009 af peter lind

Du må enten levere figuren eller beskrive den. Ellers har vi ikke nogen chance for at vide hvad opgaven går ud på. Kan du ikke lave grafen i graph eller lignende program?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:sin.doc

Skriv et svar til: Bestemme tallet k for grafen f(x)=sinx +1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.