Matematik

spøgsmål om brøk.

08. september 2009 af lhelene (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er itvivl om hvad 1,333 er når det skal være en brøk?

er det 1/3   eller 1/33 ? plizz hjælp er lidt lost skal bruge det til en aflevering.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af Matther (Slettet)

1,333 = 4/3 ... (1/1 + 1/3 eller 3/3 (en hel = 1) + 1/3 (0,3333)..


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2009 af MN-P (Slettet)

1,333

tre pladser efter kommaet, så er det 1000-dedele

1 333/1000                     forlænger med 3

1 999/3000                     forkorter med 1000 (=999)

1 1/3


Svar #3
08. september 2009 af lhelene (Slettet)

når 3 skal skrives som en brøk er det bare 3/3 eller 3/1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2009 af Matther (Slettet)

3/3 = 1. altså en hel.. Skal du have 3 hele er det selvfølgelig så 3/1.. altså 3 divideret med 1 er jo netop = 3.


Skriv et svar til: spøgsmål om brøk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.