Kemi

Molarmassen

08. september 2009 af sovsen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

ER der ngn der kan fortælle mig, hvordan jeg beregner molarmassen af følgende:

Na2SO4.10H20

Jeg forstår ikke hvordan jeg beregner det sidste der... MEn rart  hvis ngn vil hjælpe mig..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Det betyder indeholdende 10 vand. Altså inde i "molekyle-skelletet". Det må hjælpe dig.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2009 af mathon

M(Na2SO4*10H20) = M(Na2SO4) + 10*(18,02 g/mol) = (142,06 g/mol) + (180,2 g/mol) = 322,26 g/mol


Svar #3
08. september 2009 af sovsen (Slettet)

Super...


Skriv et svar til: Molarmassen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.