Matematik

Differential regning

09. september 2009 af [email protected] (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg har et lille problem med noget differential regning

Jeg skal differentiere funktionen: A(x)=x^2*sin(60)+(18/sin(60)*x)

Dernæst skal funktionen sættes lig nul

dvs. A'(x)=0 hvorefter jeg skal finde x.

Håber nogle kan hjælpe mig lidt på vej.... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag til differentialkvotienten?


Svar #2
09. september 2009 af [email protected] (Slettet)

 jo. til at starte med...

A'(x)=2x*cos(60).... og så går jeg lidt i stå ved brøken....


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.