Matematik

differentialregning

10. september 2009 af Anjajensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har to spg:

1) Jeg skal finde F''(x)=0 for F(X)=Axn / (tn+xn)

Jeg får at F'(x)= Anx(n-1)tn / (tn+xn)2

 F''(x)= Antn( (n-1)x(n-2)(tn+xn)-x(n-1)2nx(n-1) / (tn+xn)4

Jeg kan kun finde at X kan være 0, men der skal være to svar! Nogen der kan hjælpe mig! Er ret forvirret.

2) derudover skal jeg ved at se på grafen

ln ( (f(X)/A)  /  (1-(f(X)/A)) ) vs ln x og dermed vise hvordan n bestemmes. Her er jeg helt blank. En hvilken som helst hjælp modtages med glæde, da jeg ikke vil give et alt for dårligt indtryk allerede i første aflevering.

Anja


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af mathon

...er t en variabel?


Svar #2
10. september 2009 af Anjajensen (Slettet)

Undskyld nej. t,a og n er ikke variable, og n er over 2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/190746


Svar #4
10. september 2009 af Anjajensen (Slettet)

hmmm... tak for hjælpen, men du har skrevet X2 i stedet for Xn...


Svar #5
10. september 2009 af Anjajensen (Slettet)

Derudover tror jeg har diff. rigtigt, men ved ikke hvordan jeg finder svaret til  tælleren=0


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.