Matematik

Kvadrat og potens?

10. september 2009 af mathilde12345 (Slettet)

Nogen der har et svar på hvordan man regner dette stykke?

(3√a2)24          (Parantesen dækker også de nederste tal...)
 6√a5

 Svaret skal blive = a-4


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:potens som brøk_1.doc

Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2009 af MN-P (Slettet)

(3√a²)24/(6√a5)24 =(a2:3)24/(a5:6)24 = a2:3*24-5:6*24 =a16-20 = a-4


Skriv et svar til: Kvadrat og potens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.