Matematik

Kvadrat ligninger anyone? please :)

10. september 2009 af Ramul_86 (Slettet) - Niveau: B-niveau

               2             2                   2                 2
( 4x + 3 )  - ( x + 7 )  =  ( 8x - 7 )  -  ( 7x - 3 )


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af Isomorphician

Hvad er dit eget bud?


Svar #2
10. september 2009 af Ramul_86 (Slettet)

#1
 

Hvad er dit eget bud? jeg ved det overhovedet ikke.. ved godt man skal bruge en formel der siger -2ab , men jeg får hele tiden mærkelige løsninger som ik giver mening.. har prøvet at bytte rundt på mine fortegn og hva ved jeg.. kan ikke få det til at passe.. har du en løsning?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. september 2009 af Isomorphician

(4x + 3)2 =

(4x + 3)(4x + 3) =

4x(4x + 3) + 3(4x + 3) =

16x2 + 12x + 12x + 9 =

16x2 + 24x + 9

16x2: "første led i anden"

9: "andet led i anden"

24x: "det dobbelte produkt"


Svar #4
10. september 2009 af Ramul_86 (Slettet)

damn.. jeg er lige blevet endnu mere forvirret.. men jeg kan sagtens forstå din regnemåde.. det er bare ikke sådan jeg har fået det vist af læren.. det var på et meget mere komplex metode.. men du skal have stort tak for hjælpen ; )


Skriv et svar til: Kvadrat ligninger anyone? please :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.