Matematik

Stamf. v. Sub.

11. september 2009 af jansørensen (Slettet)

angiv stamfunktionen af:

f(x) = (x^2-4)/(x-2)     t = x-2        dt = t' * dx = 1*dx <=> dx = dt

som kommer tl at se sådan ud :

∫ (x^2-4)/x-2)dx = ∫(x^2-4)/t dt

Men så går jeg istå , en der vil hjælpe ? :) .


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2009 af kieslich (Slettet)

(x2 -4)/(x-2) = (x-2)(x+2)/(x-2) = x+2   så bliver det lidt nemmere.


Svar #2
11. september 2009 af jansørensen (Slettet)

De kvadratsætniger der .. Tusind tak ,  (:


Skriv et svar til: Stamf. v. Sub.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.