Matematik

Integration

12. september 2009 af Quijote (Slettet)

Jeg har skiteseret en punktmængde og fundet x-punkterne x=2 og x=-3

Jeg har funktionerne g(x)= x+3 og f(x)=9-x^2

og skal nu finde punktmængdens areal

-3 2 g(x)-f(x) --> ∫-3 2 ((x+3)-(9-x^2))

men herfra ved jeg ikke rigtigt hvordan jeg skal trække dem fra hinanden.

Det er uden hj. m.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2009 af ibibib (Slettet)

(x+3)-(9-x^2) =

x + 3 - 9 - x^2 =

- x^2 + x - 6


Svar #2
12. september 2009 af Quijote (Slettet)

mange tak :)

Det er altså det jeg kan erstatte g(x)-f(x) med?


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.